| Dobrodošli na Poeziji in Prozi | |
|
+70zemljan Bojan Matjaz love-anny Luana Maja Adrianne Tenoch Soledad matejkrevs Arnkatla lea199 Nadia levček Anja Daimon sailor565 Infinity Weirdness Matija Alphanumeric Sorrow venus in furs Aleks minus:nula VILINČEK Mišk@ tomi Nuška Golobič Ujeta stesh Zarya dpop oona maatjazh Lucija Duša Evica shade Fentutal nin Petja Sagittaria Incognito purple_haze sirena Žabica Asrye taj* Tejchyka Pegasta Vida Arthur vvooodnarka mayalottie Rika Pancho Eva Audee Arlene FerroMonaDe - skupina mat3j Dagmar Rok tasia Taja Neva klarus Karlina MarkArdent Ita-Ines 74 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
dpop Začetnik
Število prispevkov : 32 Registration date : 05/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Pon Okt 08, 2007 9:59 pm | |
| In poklon namenim tudi vam, neznana dama, To veleva mi bonton, čeravno nisva sama, Idej pa žal počas zmanjkuje mi, joj, drama. P.S. Malo je že pozna ura... | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
Število prispevkov : 3513 Localisation : okolica Ljubljane Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 10/02/2007
| |
| |
Tejchyka Mojster
Število prispevkov : 659 Localisation : in time Emploi : ... Loisirs : ... Registration date : 16/07/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Tor Okt 09, 2007 8:33 am | |
| :w3: :w4: vsem novopridruženim članom... | |
|
| |
Taja Mojster
Število prispevkov : 723 Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Tor Okt 09, 2007 8:38 am | |
| tudi z moje strani, vsem novim članom - le pogumno. :not2: | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
Število prispevkov : 3513 Localisation : okolica Ljubljane Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Tor Okt 09, 2007 6:48 pm | |
| Ujeta Lepo pozdravljena in dobrodošla na naših forumih! Veliko ustvarjalnega navdiha ti želim! :w7: :w7: :w7: :skupina: :papa: Ko napišeš prvo sporočilo, dobiš pa še dostop do ostalih podforumov!!! :objem: | |
|
| |
Eva Moderator
Število prispevkov : 752 Age : 39 Registration date : 22/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sre Okt 10, 2007 1:03 pm | |
| Vsi novi člani in članice dobrodošli v naši družbi! :objem: :w4: :w4: :w4: | |
|
| |
FerroMonaDe - skupina Moderator
Število prispevkov : 753 Localisation : svet Emploi : *** Loisirs : *** Registration date : 15/04/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sre Okt 10, 2007 1:23 pm | |
| Lep pozdrav na novo pridruženim !!!! In
:WE: :WE: :WE: :hug: | |
|
| |
Petja Moderator
Število prispevkov : 1059 Age : 33 Localisation : Kärnten Emploi : fax Loisirs : ... Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sre Okt 10, 2007 5:57 pm | |
| Ujeta :juhuhuhuh: :w7: :juhuhuhuh: :w7: | |
|
| |
Ujeta Mojster
Število prispevkov : 528 Age : 46 Registration date : 09/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sre Okt 10, 2007 6:53 pm | |
| O, kako lep sprejem! Ja, res hvala vsem, ki se veselite novincev! Naj se na kratko predstavim: sem mamica dveh fantkov, starih 23 mesecev in 8 mesecev, prav tu tiči inspiracija za moje uporabniško ime... bolj ko ne se namreč počutim ujeta v somraku plenic, joka, neprespanih noči, pa tudi smeha in navihanosti, s čimer te otrok še bolj ujame. Za terapijo duše sem se prijavila na forum in upam, da bom imela kaj energije in volje kaj lepega spisat, sicer pa vas bom z veseljem prebirala in če mi boste dovolili, kdaj kaj pokomentirala. Shortly, :ty: | |
|
| |
Rika Mojster
Število prispevkov : 904 Age : 50 Localisation : - Emploi : - Loisirs : - Registration date : 25/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sre Okt 10, 2007 6:57 pm | |
| :w3: Pozdravljena med nami :) Btw, maš isto ime kot je naslov ene moje pesmi, sam mene druge stvari držijo 'ujeto' | |
|
| |
dpop Začetnik
Število prispevkov : 32 Registration date : 05/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sre Okt 10, 2007 7:51 pm | |
| - Ujeta je napisal/a:
- ... bolj ko ne se namreč počutim ujeta v somraku plenic, joka, neprespanih noči, pa tudi smeha in navihanosti, s čimer te otrok še bolj ujame.
Ure da minevaj enake, to se ti zdi, Je luštno z malo deco, verjemi mi. Enkrat ta bitja mala ko vzbrstijo, Ti en kup ničkol'krat skrbi povzročijo, In zaveš se da ti kmalu, kmalu ubežijo. LP D. P.S. Izkušnja stara 131 mesecev ( to the club!) | |
|
| |
stesh Napredujoči
Število prispevkov : 54 Registration date : 07/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sre Okt 10, 2007 8:03 pm | |
| Akrostihi Ti pa dobr laufajo. | |
|
| |
Ujeta Mojster
Število prispevkov : 528 Age : 46 Registration date : 09/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sre Okt 10, 2007 8:24 pm | |
| dpop! Hvala! Se zavedam vsega tega, "ujeta" sem na dva načina: - v smislu, ki je razviden iz tvoje pesmi, kot se počutim, ko sem res utrujena - v pozitivnem smislu, ujeta med smeh, simpatične nagajivosti, veselje ob novih dosežkih... bistvo je, da me ta vloga trenutno najbolj zaposluje, da se skoraj ne znam več o drugih stvareh pogovarjat in me to rahlo moti. Upam, da bom našla tu še kako drugo temo. Pa več spet kak drug večer. papa | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sre Okt 10, 2007 10:38 pm | |
| Ujeta Dostop do podforumov je urejen! Veliko ustvarjalnega navdiha!! :papa: :sol: | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Čet Okt 11, 2007 1:17 pm | |
| javan Lep pozdrav in :w2: :w2: :w2: Na Poeziji in Prozi! Ko napišeš prvo sporočilo, dobiš dostop do ostalih podforumov! :ob2: | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Najlepša hvala! Čet Okt 11, 2007 1:19 pm | |
| Ja, najlepša hvala za pozdrav. Bi me zelo veselilo, ja, ker skoraj nobeden forum ni dostopen.
THX!
Java nese |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Čet Okt 11, 2007 1:28 pm | |
| - javan je napisal/a:
- Ja, najlepša hvala za pozdrav. Bi me zelo veselilo, ja, ker skoraj nobeden forum ni dostopen.
THX!
Java nese Dostop je urejen! :flower: :pisateljica: | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Čet Okt 11, 2007 1:29 pm | |
| |
|
| |
Število prispevkov : 753 Localisation : svet Emploi : *** Loisirs : *** Registration date : 15/04/2007
| |
| |
Taja Mojster
Število prispevkov : 723 Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Čet Okt 11, 2007 3:12 pm | |
| - javan je napisal/a:
- Ja, najlepša hvala za pozdrav. Bi me zelo veselilo, ja, ker skoraj nobeden forum ni dostopen.
THX!
Java nese :WE: javan in vsi ostali prav prisrčno dobrodošli. | |
|
| |
Neva Velemojster
Število prispevkov : 1144 Localisation : LJ Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Čet Okt 11, 2007 6:42 pm | |
| javan, ujeta....dobrodošla! :metulj: :metulj: :metulj: :metulj: :metulj: :WE: :metulj: :metulj: :metulj: :metulj: :metulj: | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Pon Okt 15, 2007 1:40 pm | |
| Nuška Golobič Lepo pozdravljena in dobrodošla na forumih Poezija in Proza!!!:klepet: :WG: :WG: :WG: Ko napišeš prvo sporočilo, dobiš dostop do ostalih podforumov! :objem: | |
|
| |
Neva Velemojster
Število prispevkov : 1144 Localisation : LJ Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Pon Okt 15, 2007 3:29 pm | |
| Dobrodošla Nuška
:w7: :w7: :w7: :metulj: :metulj: :metulj: :metulj: :metulj: :metulj: :metulj: :metulj: :metulj: :metulj: :metulj: :metulj: :metulj: :metulj: | |
|
| |
Petja Moderator
Število prispevkov : 1059 Age : 33 Localisation : Kärnten Emploi : fax Loisirs : ... Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Pon Okt 15, 2007 6:21 pm | |
| - Neva je napisal/a:
- Dobrodošla Nuška
:w7: :w7: :w7: :metulj: :metulj: :metulj: :metulj: :metulj: :metulj: :metulj: :metulj: :metulj: :metulj: :metulj: :metulj: :metulj: :metulj: se podpišem... | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Pon Okt 15, 2007 6:55 pm | |
| Nuška :dd: :dd: :dd: :juhuhuhuh: | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi | |
| |
|
| |
| Dobrodošli na Poeziji in Prozi | |
|