| Foto poezija | |
|
+27latani tomi Matjaz mija1973 Nadia Anja stesh Mišk@ Ujeta shade Petja nin Manja Tejchyka vvooodnarka Rika Rok FerroMonaDe - skupina Ivan Eva Karlina klarus Taja Kvazimodo MarkArdent Neva Ita-Ines 31 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| |
| |
Anja Moderator
Število prispevkov : 4112 Age : 31 Localisation : Brežice. Emploi : . Loisirs : . Registration date : 09/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Čet Maj 28, 2009 8:19 pm | |
| | |
|
| |
Anja Moderator
Število prispevkov : 4112 Age : 31 Localisation : Brežice. Emploi : . Loisirs : . Registration date : 09/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Pet Maj 29, 2009 11:03 am | |
| | |
|
| |
nin Mojster
Število prispevkov : 750 Registration date : 03/08/2007
| |
| |
Anja Moderator
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Ned Maj 31, 2009 9:51 am | |
| - nin je napisal/a:
Poti so neskončne,pa vedno znovaprihajamo do koncev.Vse traja večno, pa se nam zdi, da vse mineva.Vse je v zdaj,pa je bilonekaj včeraj,nekaj je danes,nekaj bo jutri.Ujemi ta trenutek,ga stisni v dlanin pošlji v večnost. :thb: ODLIČNO, nin!!!! :s5: :s5: | |
|
| |
Anja Moderator
| |
| |
nin Mojster
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Ned Maj 31, 2009 9:54 am | |
| - lea199 je napisal/a:
Plesoča vila Nadnaravno bitje plesoča vila iz gozda je priplesala lebdi v opoju pomladi se nam bliža nesrečnim dobroto deli °°°°°°
slika/internet kakšno lepo poslanstvo :metulj: :metulj: :metulj: lepa :sol: | |
|
| |
nin Mojster
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Ned Maj 31, 2009 9:56 am | |
| - Liberty Moonbeam, Anja je napisal/a:
Smisel življenja v dlaneh držim. Imenuje se tvoj smeh. Zato se več ne smeješ, ukradla sem ti smeh in postal je moj smisel... Poslala bi ti ga nazaj, da te slišim, da slišim tvoj smeh. Ujemi! o, krasna br: in smeh se lahko podaja :blinkblink: | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
Število prispevkov : 3513 Localisation : okolica Ljubljane Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Ned Maj 31, 2009 9:57 am | |
| Nin :plosk: br: | |
|
| |
nin Mojster
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Ned Maj 31, 2009 9:57 am | |
| - Liberty Moonbeam, Anja je napisal/a:
- nin je napisal/a:
Poti so neskončne,pa vedno znovaprihajamo do koncev.Vse traja večno, pa se nam zdi, da vse mineva.Vse je v zdaj,pa je bilonekaj včeraj,nekaj je danes,nekaj bo jutri.Ujemi ta trenutek,ga stisni v dlanin pošlji v večnost.
:thb: ODLIČNO, nin!!!! :s5: :s5: Hvala, Anja :ob2: | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
Število prispevkov : 3513 Localisation : okolica Ljubljane Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Ned Maj 31, 2009 9:58 am | |
| Anja! br: :s5: | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Ned Maj 31, 2009 10:00 am | |
| - nin je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
Plesoča vila Nadnaravno bitje plesoča vila iz gozda je priplesala lebdi v opoju pomladi se nam bliža nesrečnim dobroto deli °°°°°° slika/internet kakšno lepo poslanstvo :metulj: :metulj: :metulj: lepa :sol: res je! :bravo: :bravo: :bravo: lepa pesem lea! | |
|
| |
Anja Moderator
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Ned Maj 31, 2009 10:01 am | |
| - nin je napisal/a:
- Liberty Moonbeam, Anja je napisal/a:
Smisel življenja v dlaneh držim. Imenuje se tvoj smeh. Zato se več ne smeješ, ukradla sem ti smeh in postal je moj smisel... Poslala bi ti ga nazaj, da te slišim, da slišim tvoj smeh. Ujemi! o, krasna br: in smeh se lahko podaja :blinkblink: Hvala! (: | |
|
| |
Anja Moderator
| - Ita-Ines je napisal/a:
- Anja! br: :s5:
Hvala, Ita. (: | |
|
| |
Anja Moderator
| - nin je napisal/a:
- nin je napisal/a:
Poti so neskončne,pa vedno znovaprihajamo do koncev.Vse traja večno, pa se nam zdi, da vse mineva.Vse je v zdaj,pa je bilonekaj včeraj,nekaj je danes,nekaj bo jutri.Ujemi ta trenutek,ga stisni v dlanin pošlji v večnost.
:thb: ODLIČNO, nin!!!! :s5: :s5: Hvala, Anja :ob2: :objem: | |
|
| |
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Ned Maj 31, 2009 8:58 pm | |
| - Anja. je napisal/a:
- nin je napisal/a:
:thb: ODLIČNO, nin!!!! :s5: :s5: Enkratno! Ujemi trenutek, ga stisni v dlan in pošlji v večnost. :plosk: :plosk: :plosk: :plosk: :plosk: :plosk: :plosk: | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Ned Maj 31, 2009 9:01 pm | |
| - Anja. je napisal/a:
- nin je napisal/a:
Smisel življenja v dlaneh držim. Imenuje se tvoj smeh. Zato se več ne smeješ, ukradla sem ti smeh in postal je moj smisel... Poslala bi ti ga nazaj, da te slišim, da slišim tvoj smeh. Ujemi! o, krasna br: in smeh se lahko podaja :blinkblink: Hvala! (: Tudi tvoja je enkratna. Morda le ujame smeh. :p6: | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Ned Maj 31, 2009 9:03 pm | |
| - Ita-Ines je napisal/a:
- nin je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
Plesoča vila Nadnaravno bitje plesoča vila iz gozda je priplesala lebdi v opoju pomladi se nam bliža nesrečnim dobroto deli °°°°°°
slika/internet kakšno lepo poslanstvo :metulj: :metulj: :metulj: lepa :sol: res je! :bravo: :bravo: :bravo: lepa pesem lea! Hvala :ty2: obema Lea | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Pon Jun 01, 2009 5:23 am | |
| STRAH ME JE ... Očarala te je lepota, iz mene izžarevajoča. Tvoja roka me ponesla je v neznano. Opore iščem v dlani, obenem iz nje bežim. Strah me je ... Mar morala bom umret? ~~~Lea | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Pon Jun 01, 2009 6:29 am | |
| | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Pon Jun 01, 2009 6:46 am | |
| Razmišljanja slika/internetMisel potuje po skritih cestah mojega duha. Življenje se molče okrog mene ovija. Plavam skozi vesolje, med zemljo in luno, med resnico in lažjo. Reže me v duši, prizadene, boli tako, da zruši zvezde na zemljo. Zato ustvarjam lupino, trdo, nepropustno. Postajam školjka. Skrila sem svojo bit. Postala imuna na udarce usode. ~~~Lea | |
|
| |
Anja Moderator
| |
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Sre Jun 03, 2009 8:42 pm | |
| - Anja. je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
- Anja. je napisal/a:
- nin je napisal/a:
Smisel življenja v dlaneh držim. Imenuje se tvoj smeh. Zato se več ne smeješ, ukradla sem ti smeh in postal je moj smisel... Poslala bi ti ga nazaj, da te slišim, da slišim tvoj smeh. Ujemi! o, krasna br: in smeh se lahko podaja :blinkblink: Hvala! (: Tudi tvoja je enkratna. Morda le ujame smeh. :p6: Bled odsev je že ujela. Nasmeh je ujela. Včeraj. Po dolgem času. Super sem vesela za včeraj. :pretegovanje: | |
|
| |
Anja Moderator
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Pet Jun 05, 2009 5:58 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
- Anja. je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
- Anja. je napisal/a:
- nin je napisal/a:
Smisel življenja v dlaneh držim. Imenuje se tvoj smeh. Zato se več ne smeješ, ukradla sem ti smeh in postal je moj smisel... Poslala bi ti ga nazaj, da te slišim, da slišim tvoj smeh. Ujemi! o, krasna br: in smeh se lahko podaja :blinkblink: Hvala! (: Tudi tvoja je enkratna. Morda le ujame smeh. :p6: Bled odsev je že ujela. Nasmeh je ujela. Včeraj. Po dolgem času. Super sem vesela za včeraj. :pretegovanje: Ja, Lea, jaz tudi! Upam, da je to, kar mislim! (: | |
|
| |
Anja Moderator
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Pet Jun 05, 2009 7:55 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija | |
| |
|
| |
| Foto poezija | |
|