| Foto poezija | |
|
+27latani tomi Matjaz mija1973 Nadia Anja stesh Mišk@ Ujeta shade Petja nin Manja Tejchyka vvooodnarka Rika Rok FerroMonaDe - skupina Ivan Eva Karlina klarus Taja Kvazimodo MarkArdent Neva Ita-Ines 31 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Tor Apr 28, 2009 3:18 pm | |
| Zakaj dekle? Gledam tvojo lepoto. Zakaj dekle, si se stran obrnila? Lepa si pod padajočo svilo. Zakaj dekle, bojiš se, da oči razkrile bi resnico? Očarala me je tvoja lepota. Zakaj dekle, bojiš se priznati svojo bolečino? Lea | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
Število prispevkov : 3513 Localisation : okolica Ljubljane Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 10/02/2007
| |
| |
Anja Moderator
Število prispevkov : 4112 Age : 31 Localisation : Brežice. Emploi : . Loisirs : . Registration date : 09/07/2008
| |
| |
Anja Moderator
Število prispevkov : 4112 Age : 31 Localisation : Brežice. Emploi : . Loisirs : . Registration date : 09/07/2008
| |
| |
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Sre Apr 29, 2009 5:27 am | |
| - Anja je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
- Zakaj dekle?
Gledam tvojo lepoto. Zakaj dekle, si se stran obrnila? Lepa si pod padajočo svilo. Zakaj dekle, bojiš se, da oči razkrile bi resnico? Očarala me je tvoja lepota. Zakaj dekle, bojiš se priznati svojo bolečino?
Lea Gola sem. Kdo se boji? Zalotil si me golo. Me hočeš gledati golo? Tokrat je svila moja maska... Ne bojim se resnice, ki pride lahko na plan, bojim se čustev. Moja bolečina si ti. Še hočeš, da se obrnem? Gola sem. Obrni se dekle, stisniva se v obljem strasti. Kri v nama bo plala, v nasladi združitve v višine bova poletela, se v vrhuncu ujela. Ne boj čusestev dekle, to med nama je ljubezen. | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Sre Apr 29, 2009 5:31 am | |
| | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Sre Apr 29, 2009 5:40 am | |
| V objemu naslade Naključje manjkajoči polovici jaza nama je razkrilo skozi telesi šinilo je nekaj čudovitega neka usodna sila ogenj ljubezni v nama plamti srci hitreje utripata telesi preplavlja sla vsrkal naju je vrtinec strasti v objemu naslade drug po drugemu hlastava vrnitve za naju ni Lea | |
|
| |
Anja Moderator
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Sre Apr 29, 2009 6:12 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
V objemu naslade Naključje manjkajoči polovici jaza nama je razkrilo skozi telesi šinilo je nekaj čudovitega neka usodna sila ogenj ljubezni v nama plamti srci hitreje utripata telesi preplavlja sla vsrkal naju je vrtinec strasti v objemu naslade drug po drugemu hlastava vrnitve za naju ni Lea
:thb: | |
|
| |
Anja Moderator
| |
| |
Anja Moderator
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Sre Apr 29, 2009 6:56 pm | |
| | |
|
| |
Anja Moderator
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Čet Apr 30, 2009 5:19 pm | |
| Na robu življenja ležim in se smejim. Ker vidim sarkazem, nasprotja so enaka, saj je meja med njimi tanka... | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Čet Apr 30, 2009 7:39 pm | |
| - Anja je napisal/a:
- Na robu življenja ležim in se smejim.
Ker vidim sarkazem, nasprotja so enaka, saj je meja med njimi tanka... Lepo Anja :bravo: Lea | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Čet Apr 30, 2009 7:43 pm | |
|
Na nedrih nedolžne Gee,
visoko nad šumečim morjem,
božanju sonca se prepuščam.
Življenje v civilizaciji me ne mika.
Ni mi do bogastva, ne profita.
Lea | |
|
| |
Anja Moderator
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Čet Apr 30, 2009 7:44 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
- Na nedrih nedolžne Gee,
visoko nad šumečim morjem,
božanju sonca se prepuščam.
Življenje v civilizaciji me ne mika.
Ni mi do bogastva, ne profita.
Lea :thb: Ni mi do bogatstva ne do profita.. - DOBRO! ODLIČNO! | |
|
| |
Anja Moderator
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Čet Apr 30, 2009 7:45 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
- Anja je napisal/a:
- Na robu življenja ležim in se smejim.
Ker vidim sarkazem, nasprotja so enaka, saj je meja med njimi tanka...
Lepo Anja :bravo: Lea Hvala.. :) | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Čet Apr 30, 2009 7:51 pm | |
| Foto poezija: Avtorici Anja in Lea Zakaj dekle? Gledam tvojo lepoto. Zakaj dekle, si se stran obrnila? Lepa si pod padajočo svilo. Zakaj dekle, bojiš se, da oči razkrile bi resnico? Očarala me je tvoja lepota. Zakaj dekle, bojiš se priznati svojo bolečino? Gola sem. Kdo se boji?Zalotil si me golo.Me hočeš gledati golo?Tokrat je svila moja maska...Ne bojim se resnice,ki pride lahko na plan,bojim se čustev.Moja bolečina si ti.Še hočeš, da seobrnem?Gola sem. Obrni se dekle, stisniva se v obljem strasti. Kri v nama bo plala, v nasladi združitve v višine bova poletela, se v vrhuncu ujela. Ne boj čusestev dekle, to med nama je ljubezen. ~ ~ ~ ~ ~ ~ | |
|
| |
nin Mojster
Število prispevkov : 750 Registration date : 03/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Čet Apr 30, 2009 8:22 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
- Foto poezija: Avtorici Anja in Lea
Zakaj dekle?
Gledam tvojo lepoto. Zakaj dekle, si se stran obrnila? Lepa si pod padajočo svilo. Zakaj dekle, bojiš se, da oči razkrile bi resnico? Očarala me je tvoja lepota. Zakaj dekle, bojiš se priznati svojo bolečino?
Gola sem. Kdo se boji? Zalotil si me golo. Me hočeš gledati golo? Tokrat je svila moja maska... Ne bojim se resnice, ki pride lahko na plan, bojim se čustev. Moja bolečina si ti. Še hočeš, da se obrnem? Gola sem.
Obrni se dekle, stisniva se v obljem strasti. Kri v nama bo plala, v nasladi združitve v višine bova poletela, se v vrhuncu ujela. Ne boj čusestev dekle, to med nama je ljubezen.
~ ~ ~ ~ ~ ~ vau, super :bravo: :bravo: lepo sta to foto - spesnili | |
|
| |
nin Mojster
Število prispevkov : 750 Registration date : 03/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Čet Apr 30, 2009 8:31 pm | |
| Ta objem je prvinski.V njem sem jazin v njem si ti.Tako prepletena lahko poletiva,kamorkoli želiva,v širne višave,na vse strani.Ta objem je iskren.Je, vse kar semin vse kar si.Tako intenzivnasva lahko vsekar si želiva.Rasteva vasein v neskončnosti.Ta objem je pristnost.Da ti si jazin jaz sem ti.[/center] | |
|
| |
Anja Moderator
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Čet Apr 30, 2009 8:38 pm | |
| - nin je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
Zakaj dekle?
Gola sem. Kdo se boji? Zalotil si me golo. Me hočeš gledati golo? Tokrat je svila moja maska... Ne bojim se resnice, ki pride lahko na plan, bojim se čustev. Moja bolečina si ti. Še hočeš, da se obrnem? Gola sem.
Obrni se dekle, stisniva se v obljem strasti. Kri v nama bo plala, v nasladi združitve v višine bova poletela, se v vrhuncu ujela. Ne boj čusestev dekle, to med nama je ljubezen.
~ ~ ~ ~ ~ ~ vau, super :bravo: :bravo: lepo sta to foto - spesnili Hvala, Niiin. | |
|
| |
Anja Moderator
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Čet Apr 30, 2009 8:39 pm | |
| - nin je napisal/a:
Ta objem je prvinski.V njem sem jazin v njem si ti.Tako prepletena lahko poletiva,kamorkoli želiva,v širne višave,na vse strani.Ta objem je iskren.Je, vse kar semin vse kar si.Tako intenzivnasva lahko vsekar si želiva.Rasteva vasein v neskončnosti.Ta objem je pristnost.Da ti si jazin jaz sem ti.
Napisala si pesem, ki sem jo hotela jaz. :) ČUDOVITA JE. Kot da mi znaš brati misli, Nin, res si mojstrica. | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Čet Apr 30, 2009 8:58 pm | |
| - Anja je napisal/a:
- nin je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
Zakaj dekle?
~ ~ ~ ~ ~ ~ vau, super :bravo: :bravo: lepo sta to foto - spesnili Hvala, Niiin. Hvala Nin tudi z moje strani :ty2: Lea | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Čet Apr 30, 2009 9:01 pm | |
| - nin je napisal/a:
Ta objem je prvinski.V njem sem jazin v njem si ti.Tako prepletena lahko poletiva,kamorkoli želiva,v širne višave,na vse strani.Ta objem je iskren.Je, vse kar semin vse kar si.Tako intenzivnasva lahko vsekar si želiva.Rasteva vasein v neskončnosti.Ta objem je pristnost.Da ti si jazin jaz sem ti.
Lepa je tvoja pesem Nin :bravo: Lea | |
|
| |
Anja Moderator
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Čet Apr 30, 2009 10:19 pm | |
| | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
Število prispevkov : 3513 Localisation : okolica Ljubljane Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Pet Maj 01, 2009 5:49 pm | |
| Oooo bravo, tudi tukaj lepe pesmice kujete: Nin, Lea in Anja :bravo: :bravo: :bravo: :thb: | |
|
| |
Anja Moderator
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Pet Maj 01, 2009 8:16 pm | |
| - Ita-Ines je napisal/a:
- Oooo bravo, tudi tukaj lepe pesmice kujete: Nin, Lea in Anja :bravo: :bravo: :bravo: :thb:
Hvala, Ineees.. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija | |
| |
|
| |
| Foto poezija | |
|