| Foto poezija | |
|
+27latani tomi Matjaz mija1973 Nadia Anja stesh Mišk@ Ujeta shade Petja nin Manja Tejchyka vvooodnarka Rika Rok FerroMonaDe - skupina Ivan Eva Karlina klarus Taja Kvazimodo MarkArdent Neva Ita-Ines 31 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Ned Apr 19, 2009 8:16 pm | |
| Hvala Ines! In hvala za fotke, veselim se izziva, ki mi jih nudijo. Upam, da mi kaj uspe. Pozdravček :papa: Lea | |
|
| |
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Pon Apr 20, 2009 6:13 am | |
| Božanstvo Kip iz mrzle kovine. Čas nanosil je umazanijo ti je na lica. Čisto k tebi sem pristopila, glavo na kovino prislonila. K tebi pobožno molila za upanje in srečo. Prosim te, usliši me! Božanstvo od tebe ni glasu. Ni mi dano vedeti tvojih misli. Morda zame srečo si namenilo. Trplenja je veliko preveč v tem bednem svetu. Tako mrzlem in neosebnem, polnem gorja, ko duša po toplini hrepeni. Lea | |
|
| |
Anja Moderator
Število prispevkov : 4112 Age : 31 Localisation : Brežice. Emploi : . Loisirs : . Registration date : 09/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Tor Apr 21, 2009 7:32 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
- Božanstvo
Kip iz mrzle kovine. Čas nanosil je umazanijo ti je na lica. Čisto k tebi sem pristopila, glavo na kovino prislonila. K tebi pobožno molila za upanje in srečo. Prosim te, usliši me!
Božanstvo od tebe ni glasu. Ni mi dano vedeti tvojih misli. Morda zame srečo si namenilo. Trplenja je veliko preveč v tem bednem svetu. Tako mrzlem in neosebnem, polnem gorja, ko duša po toplini hrepeni.
Lea :strinjam se: :s5: | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Tor Apr 21, 2009 8:19 pm | |
| - Anja je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
- Božanstvo
Kip iz mrzle kovine. Čas nanosil je umazanijo ti je na lica. Čisto k tebi sem pristopila, glavo na kovino prislonila. K tebi pobožno molila za upanje in srečo. Prosim te, usliši me!
Božanstvo od tebe ni glasu. Ni mi dano vedeti tvojih misli. Morda zame srečo si namenilo. Trplenja je veliko preveč v tem bednem svetu. Tako mrzlem in neosebnem, polnem gorja, ko duša po toplini hrepeni.
Lea :strinjam se: :s5: Hvala Anja :ty4: Lea | |
|
| |
lea199 Veteran
| |
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Sre Apr 22, 2009 5:54 am | |
| Zavržena Zapuščena na starem stopnišču ležim. Ni ga, ki bilo bi mu zame mar. ~~~ ~~~ ~~~ Jaz bela vrtnica, ki med sestricami sem cvetela. Opojno sem dehtela, se k soncu dvigala. Škarje zarezale so vame. Bolečina se mi je v telo zažrla. Tvoja pohotna roka me je vzela. Spotoma name si pozabil. ~~~ ~~~ ~~~ Zapuščena na starem stopnišču ležim. Ni ga, ki bilo bi mu zame mar. Lea
Nazadnje urejal/a lea199 Čet Maj 21, 2009 8:44 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Anja Moderator
Število prispevkov : 4112 Age : 31 Localisation : Brežice. Emploi : . Loisirs : . Registration date : 09/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Pet Apr 24, 2009 8:18 am | |
| - lea199 je napisal/a:
Zavržena Zapuščena na starem kavču ležim. Ni ga, ki bilo bi mu zame mar. ~~~ ~~~ ~~~ Jaz bela vrtnica, ki med sestricami sem cvetela. Opojno sem dehtela, se k soncu dvigala. Škarje so vame zarezale. Bolečina se mi je v telo zažrla. Tvoja pohotna roka me je vzela. Spotoma name si pozabil. ~~~ ~~~ ~~~ Zapuščena na starem kavču ležim. Ni ga, ki bilo bi mu zame mar. Lea
SPLOH ZAČETEK IN KONEC - ODLIČNO!!!! | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Pet Apr 24, 2009 7:19 pm | |
| - Anja je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
Zavržena Zapuščena na starem kavču ležim. Ni ga, ki bilo bi mu zame mar. ~~~ ~~~ ~~~ Jaz bela vrtnica, ki med sestricami sem cvetela. Opojno sem dehtela, se k soncu dvigala. Škarje so vame zarezale. Bolečina se mi je v telo zažrla. Tvoja pohotna roka me je vzela. Spotoma name si pozabil. ~~~ ~~~ ~~~ Zapuščena na starem kavču ležim. Ni ga, ki bilo bi mu zame mar. Lea
SPLOH ZAČETEK IN KONEC - ODLIČNO!!!! Hvala Anja,:ty2: skušala se napisat zgodbo o dekletu, ki jo je prizadel nekdo, ki se je samo igral. Ne vem koliko mi je uspelo. | |
|
| |
Anja Moderator
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Pet Apr 24, 2009 7:24 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
- Anja je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
SPLOH ZAČETEK IN KONEC - ODLIČNO!!!! Hvala Anja,:ty2: skušala se napisat zgodbo o dekletu, ki jo je prizadel nekdo, ki se je samo igral. Ne vem koliko mi je uspelo. Najbolj od vseh iger je podla šah. Kruto je dejstvo, da se nekdo igra s tabo, spesnila si pa čudovito. | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
Število prispevkov : 3513 Localisation : okolica Ljubljane Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Pon Apr 27, 2009 8:24 am | |
| OOOO super vama gre!!! :thb: Lepe pesmi! Bomo še na blogu odprli temo! A lahko dam vajine pesmi gor? | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
Število prispevkov : 3513 Localisation : okolica Ljubljane Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Pon Apr 27, 2009 9:29 am | |
| Stojim na obali svojega življenja in si želim, da v val se spremenim ... da sperejo se vsi dvoumi vsa bedna hrepenenja ... da konča se iskanje ravnovesja, ki utruja me in izčrpava želim si da me v neskončnost večnosti odplava ... | |
|
| |
Anja Moderator
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Pon Apr 27, 2009 3:21 pm | |
| | |
|
| |
Anja Moderator
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Pon Apr 27, 2009 3:27 pm | |
| Sama.Spodaj cesta življenja. Zgoraj nebo sanj. Jaz pa ležim na pločniku in nihče me ne vidi. Slepa hočem biti. Gledam posilstva, umore, pretepe,vojne, revščino... Kaj mi res tega treba,da gledam človeško jad?In toliko želj in sanj,ki jih imajo, vsi.Večina jih bo ostala neuresničenih. Upanje, ki gre v nikamor. Gluha hočem biti. Nočem poslušatiupajočih vzdihov,joka in stoka,besede obupa.Ravno tako nočem poslušati tišine,ki je strašnejša od katerega koli zvoka. Ne maram upajočih vzdihov in joka sreče,ko dobijo delec,ostalo pa... Je nekje. Ne, nočem več gledatisveta. Krut je,čudno lep in neznosen.Daj, pohodi me, človek! | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Pon Apr 27, 2009 3:44 pm | |
| - Ita-Ines je napisal/a:
- OOOO super vama gre!!! :thb:
Lepe pesmi!
Bomo še na blogu odprli temo! A lahko dam vajine pesmi gor?
Seveda Ita-Ines hvala. Lp Lea :papa: | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Pon Apr 27, 2009 3:45 pm | |
| - Ita-Ines je napisal/a:
Stojim na obali svojega življenja in si želim, da v val se spremenim ... da sperejo se vsi dvoumi vsa bedna hrepenenja ... da konča se iskanje ravnovesja, ki utruja me in izčrpava želim si da me v neskončnost večnosti odplava ... Super! :p6: Lea | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Pon Apr 27, 2009 3:48 pm | |
| - Anja je napisal/a:
Sama. Spodaj cesta življenja. Zgoraj nebo sanj. Jaz pa ležim na pločniku in nihče me ne vidi.
Slepa hočem biti.
Gledam posilstva, umore, pretepe, vojne, revščino... Kaj mi res tega treba, da gledam človeško jad? In toliko želj in sanj, ki jih imajo, vsi. Večina jih bo ostala neuresničenih. Upanje, ki gre v nikamor.
Gluha hočem biti.
Nočem poslušati upajočih vzdihov, joka in stoka, besede obupa. Ravno tako nočem poslušati tišine, ki je strašnejša od katerega koli zvoka. Ne maram upajočih vzdihov in joka sreče, ko dobijo delec, ostalo pa... Je nekje.
Ne, nočem več gledati sveta. Krut je, čudno lep in neznosen. Daj, pohodi me, človek! :s5: Anja kako čutiš življenje, svet ki je tako pokvarjen, žalost v katero smo ujeti. Lea | |
|
| |
Anja Moderator
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Pon Apr 27, 2009 4:03 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
- Anja je napisal/a:
Sama. Spodaj cesta življenja. Zgoraj nebo sanj. Jaz pa ležim na pločniku in nihče me ne vidi.
Slepa hočem biti.
Gledam posilstva, umore, pretepe, vojne, revščino... Kaj mi res tega treba, da gledam človeško jad? In toliko želj in sanj, ki jih imajo, vsi. Večina jih bo ostala neuresničenih. Upanje, ki gre v nikamor.
Gluha hočem biti.
Nočem poslušati upajočih vzdihov, joka in stoka, besede obupa. Ravno tako nočem poslušati tišine, ki je strašnejša od katerega koli zvoka. Ne maram upajočih vzdihov in joka sreče, ko dobijo delec, ostalo pa... Je nekje.
Ne, nočem več gledati sveta. Krut je, čudno lep in neznosen. Daj, pohodi me, človek! :s5: Anja kako čutiš življenje, svet ki je tako pokvarjen, žalost v katero smo ujeti. Lea Hvala, Lea. Kako ga ne bi čutila, ko ga pa vsak dan molče gledam... Ja, je pokvarjen in še vedno se nisem sprijaznila s tem. Ja, ujeti smo v žalost, bolečino, vendar se jih mnogo tega ne zaveda. | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Tor Apr 28, 2009 7:41 am | |
| Hvala Anja in Lea je objavljeno, nadaljevanje pa še sledi :papa: | |
|
| |
Anja Moderator
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Tor Apr 28, 2009 7:48 am | |
| | |
|
| |
lea199 Veteran
| |
| |
Anja Moderator
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Tor Apr 28, 2009 8:28 am | |
| | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Tor Apr 28, 2009 8:40 am | |
| - Anja je napisal/a:
Hvala Anja ... spet bom uživla ... upam da se česa domislim. :ty4: Lea | |
|
| |
Anja Moderator
| |
| |
Anja Moderator
| |
| |
Anja Moderator
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Tor Apr 28, 2009 9:56 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija | |
| |
|
| |
| Foto poezija | |
|