| Rika | |
|
+30tomi Matjaz matejkrevs lea199 taj* Anja lady Korenzo sailor565 Infinity Žabica Origin Weirdness Lokvanj maatjazh Ujeta Mišk@ Neri VILINČEK Lucija Pegasta nin Petja Tejchyka Eva Ita-Ines Taja FerroMonaDe - skupina Neva Rika 34 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Rika Pet Nov 14, 2008 7:30 pm | |
| - Rika je napisal/a:
on every path I set my feet wherever I’m alone the emptiness which pleads to be fulfilled is more and more ingrown so I search for you for every beat my heart adore I know you could complete the void inside my broken core for the one thing I can’t ignore you are the second half of my soul Oh..Lepa br: :ob2: |
|
| |
Rika Mojster
Število prispevkov : 904 Age : 50 Localisation : - Emploi : - Loisirs : - Registration date : 25/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Nov 27, 2008 10:10 am | |
| | |
|
| |
Rika Mojster
Število prispevkov : 904 Age : 50 Localisation : - Emploi : - Loisirs : - Registration date : 25/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Nov 27, 2008 10:11 am | |
| Brez besed
brez besed le tiho sem zaprla vrata in odšla ne najdeš me v sivini dneva ne najdeš v noči kjer odmeva praznost v očeh ne vidiš smeha čeprav igran na ustnicah odseva srečo
| |
|
| |
Ita-Ines Moderator
Število prispevkov : 3513 Localisation : okolica Ljubljane Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Nov 27, 2008 5:05 pm | |
| - Rika je napisal/a:
-
Brez besed
brez besed le tiho sem zaprla vrata in odšla ne najdeš me v sivini dneva ne najdeš v noči kjer odmeva praznost v očeh ne vidiš smeha čeprav igran na ustnicah odseva srečo
Super! :thb: | |
|
| |
Petja Moderator
Število prispevkov : 1059 Age : 33 Localisation : Kärnten Emploi : fax Loisirs : ... Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Pet Nov 28, 2008 5:05 pm | |
| - Rika je napisal/a:
-
Brez besed
Igran...Kako žalostno je to... Včasih je nasmeh vse kar imamo podariti, pa nam ga tako hitro vzamejo... Lepa pesem Rika! :thb: | |
|
| |
taj* Odličen
Število prispevkov : 407 Registration date : 25/07/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Pet Nov 28, 2008 7:13 pm | |
| - Rika je napisal/a:
Sovražim kič
vse se lesketa v znamenju popolnosti skozi svilnate oblake zavite v lepe besede
nisi princ če čakaš na konju da naskočiš vsako kobilo ki ti pride nasproti
zakaj preprosto ne rečeš odjebi in tako končaš
sonce je še zmeraj rumeno čeprav opeče rdeče in tudi če ni zlato se sveti
ma ja res mi ni za pisati lepih pesmi
učasih je treba ljudem naravnost plunt u faco d dujamejo bistvo... i like it! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Nov 29, 2008 7:31 pm | |
| Točno tako... "sonce je še vedno rumeno čeprav opeče rdeče" Točno tako! Pa naj ima svoje kobile če mu je prav... Mogoče si pa ti samorog :) - preveč dobrega za njegove umazane prste. |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Dec 25, 2008 1:39 pm | |
| Ines, Petja, Taj in Kallisto lepa hvala vsem! :ty: | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Dec 25, 2008 1:40 pm | |
|
Pokloni nasmeh
v božičnem jutru nasmeh iskrice v očeh zbudi darilo je že ljubeč pogled dragih nam ljudi objem in poljub na lice veselje smeh k ljubezni kliče vse po čemer srce hrepeni danes kot sonce ti zažari
(pokloni nasmeh)
saj nasmeh nikoli svoj sijaj ne izgubi
| |
|
| |
Anja Moderator
Število prispevkov : 4112 Age : 31 Localisation : Brežice. Emploi : . Loisirs : . Registration date : 09/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Rika Tor Dec 30, 2008 12:55 pm | |
| Oh, Rika.. Prebrala sem vse tvoje pesmi, ki so tu. In zdaj so moje misli polne tvojih verzov. Ki bolijo. Režejo v srce. A tako zelo mi pomagajo.. Lepe pesmi, izredno lepe. | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Pet Jan 09, 2009 8:34 pm | |
| - Anja =) je napisal/a:
- Oh, Rika.. Prebrala sem vse tvoje pesmi, ki so tu. In zdaj so moje misli polne tvojih verzov. Ki bolijo. Režejo v srce. A tako zelo mi pomagajo.. Lepe pesmi, izredno lepe.
:ob2: Hvala Anja! Mi veliko pomeni to | |
|
| |
Anja Moderator
Število prispevkov : 4112 Age : 31 Localisation : Brežice. Emploi : . Loisirs : . Registration date : 09/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Rika Pet Jan 09, 2009 11:15 pm | |
| - Rika je napisal/a:
- Anja =) je napisal/a:
- Oh, Rika.. Prebrala sem vse tvoje pesmi, ki so tu. In zdaj so moje misli polne tvojih verzov. Ki bolijo. Režejo v srce. A tako zelo mi pomagajo.. Lepe pesmi, izredno lepe.
:ob2: Hvala Anja! Mi veliko pomeni to :) :objem: More than words. | |
|
| |
Petja Moderator
Število prispevkov : 1059 Age : 33 Localisation : Kärnten Emploi : fax Loisirs : ... Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Jan 10, 2009 11:24 am | |
| - Rika je napisal/a:
on every path I set my feet wherever I’m alone the emptiness which pleads to be fulfilled is more and more ingrown so I search for you for every beat my heart adore I know you could complete the void inside my broken core for the one thing I can’t ignore you are the second half of my soul uuuuu, lepa lepa! Čudovita! :s5: | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Pon Jan 12, 2009 10:22 pm | |
| Petja hvala, morma priznati, ta pesem je tudi meni draga :ty2: | |
|
| |
Rika Mojster
| |
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Pet Jan 16, 2009 4:32 pm | |
| Neprebrano pismo
na stari kuverti zapisano ime v prsih razbija divje srce ritem ki daješ mu beat glasbo uokvirja v mit solze kristalne v rokah držim nemirno s peresom po papirju zdrsim z vrhom mezinca čez rob dotaknem visokih se not v prekletstvu večera ko zlobnost razpira dlani pismo med prsti na tla spolzi tiša se glasba pogled ledeni hladnost odseva modrina oči črke zmečkane kar tam obleže neprebrane skrivnostne v neznano izginja njihov pomen | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Jan 17, 2009 5:02 pm | |
| Sladke skrbi
Saj bi.
Pa nekako ne znam. Obdržati trenutka in v njem občutka, da te ne ljubim.
In bi.
Spremenila. Tebe in sebe v koščke čokolade.
In bi.
Se poslovila. Ker … Če le za hip okusim te na ustnicah …
Ostaneš. | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Jan 22, 2009 3:53 pm | |
| Prikriti umor (ali senca na steni postane dekor) manjša se senca na steni odhajaš spet vzcvetelo bo trnje v črni in roke hladne bodo božale zrak s pogledom kričim da se obrni brez smisla negibno v korake strmim zaudarja svetloba in grize poljub misli že zgrinjajo okamneli kalup grobo zabijaš z nožem v telo ubijaš ubijaš | |
|
| |
Origin Vse boljši in boljši
Število prispevkov : 119 Age : 31 Registration date : 04/01/2008
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Jan 24, 2009 7:45 pm | |
| Tele zadnje tri so pa res.. WOW. | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Ned Jan 25, 2009 6:36 pm | |
| - Origin je napisal/a:
- Tele zadnje tri so pa res.. WOW.
:ty2: | |
|
| |
Rika Mojster
| |
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Rika Sre Feb 04, 2009 10:37 pm | |
| Lepe,lepe pesmi pišeš* Lepo te jue brati :) :flower: |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Feb 05, 2009 11:02 am | |
| | |
|
| |
Rika Mojster
| |
| |
Rika Mojster
| |
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Rika | |
| |
|
| |
| Rika | |
|