| Rika | |
|
+30tomi Matjaz matejkrevs lea199 taj* Anja lady Korenzo sailor565 Infinity Žabica Origin Weirdness Lokvanj maatjazh Ujeta Mišk@ Neri VILINČEK Lucija Pegasta nin Petja Tejchyka Eva Ita-Ines Taja FerroMonaDe - skupina Neva Rika 34 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Rika Mojster
Število prispevkov : 904 Age : 50 Localisation : - Emploi : - Loisirs : - Registration date : 25/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Pet Feb 29, 2008 5:27 pm | |
| 2 v 1
v očeh
njenih…………………….……….njegovih kot biser bleščeči………….………..kot strela žareča se solza ujame………..…….…………se jeza iskri
v nasmehu
igranem in praznem ………...……. zaničljivo nesramnem jo žalost objame ………..….....…………beseda molči
ob pogledu
v daljavo zazrtem…….....………. brezbrižnem in hladnem kri v žilah zastane
ne spoznata več sebe ki sta se ljubila nimata želje da bi se borila navzdol ju tišči razočaranja sila
Nazadnje urejal/a Rika Sob Mar 01, 2008 7:08 am; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Neri Vse boljši in boljši
Število prispevkov : 151 Registration date : 01/07/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Pet Feb 29, 2008 7:45 pm | |
| - Rika je napisal/a:
2 v 1
v očeh
njenih…………………….……….njegovih kot biser bleščeči………….………..kot strela žareča se solza ujame………..…….…………se jeza iskri
v nasmehu
igranem in praznem ………...……. zaničljivo nesramnem jo žalost objame ………..….....…………beseda molči
ob pogledu
ne spoznata več sebe ki sta se ljubila nimata želje da bi se borila razočaranja sila ju vleče navzdol
Vau.... Upam, da ta žalosten pogled ni v zelenih očeh? Pa še oblika...vsak na svoji strani...vsak po svoje izraža čustva... Res dobra! Ne spoznata več sebe, ki sta se ljubila....Zakaj ljubezen izzveni ? :cry: | |
|
| |
Rika Mojster
Število prispevkov : 904 Age : 50 Localisation : - Emploi : - Loisirs : - Registration date : 25/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Pet Feb 29, 2008 7:56 pm | |
| Neri hvala Ne, ne v teh zelenih očeh je kar vesela navihanost največkrat prisotna :) | |
|
| |
Weirdness Odličen
Število prispevkov : 436 Age : 42 Localisation : Celje Emploi : Študent Loisirs : ;) Registration date : 19/12/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Pet Feb 29, 2008 8:04 pm | |
| - Rika je napisal/a:
2 v 1
v očeh
v nasmehu
ob pogledu
ne spoznata več sebe ki sta se ljubila nimata želje da bi se borila razočaranja sila ju vleče navzdol
Zanimiva pesem. Prevzela me je že z samo obliko, saj sem nor na takšne in drugačne oblikovne pesmi. Druga stvar, ki me je navdušila je ta meja, mimo katere se odvija dialog. Vsak na svoji strani trdno zagovarja svoje stališče in ne odstopa... Realno, ni kaj... Tako je res... Bravo Rika, odlično si stkala tole oblačilo konflikta... | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Ned Mar 02, 2008 2:05 pm | |
| Weirdness hvala za besede...ja malo sem se poigravala z obliko in jo skušala povezati z vsebino. Bolj za vajo kot zares :) lp :papa: | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Ned Mar 02, 2008 10:31 pm | |
| MORDA NEKOČ ČAS BO OBSTAL
obsedela sem na peronu časa vzhičena in v pričakovanju
rada bi ulovila bežeči trenutek ki izginja v megli ga ovila v barvne trakove da počaka na dan ko lahko bom vzletela
v mislih bežala sem z njim s kovčkom v roki v njem lepo spravljene vse moje reči sem sedla na vlak v zadnjem vagonu in gledala ljudi ki obsedeli so na peronu
počasi izginjal je izpred oči sem dvignila roko mu v pozdrav morda nekoč se ustavi in lahko bom vstopila morda nekoč čas bo obstal
| |
|
| |
Weirdness Odličen
Število prispevkov : 436 Age : 42 Localisation : Celje Emploi : Študent Loisirs : ;) Registration date : 19/12/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Pon Mar 03, 2008 12:35 pm | |
| Rika
Tudi jaz si večkrat želim, da bi čas obstal... Da bi lahko trenutek raztegnil v večnost in užival v afektu... Tako pa trenutek mine, imam lahko le še spomine...
Lepo si spisala čas in njegov vpliv na človeka... Prekrasna pesem, malo melanholična, ampak prekrasna... | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Mar 06, 2008 10:17 pm | |
| Hvala W. Upam, da mi je res ratalo prikazati to melanhonično vzdušje,ki ga pesem pravzaprav opisuje. | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Mar 06, 2008 10:18 pm | |
| Drobilec teme
v toplo odejo zavijem svoj dan kolena spodvijem zapiram oči s polnimi pljuči zajamem temo
preštevam sekunde počasi že tonem v spanec polzim izginjajo misli in čas se ustavlja poslavlja nemir visoko nad mano nekdo ki me čuva temo drobi | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Mar 06, 2008 10:47 pm | |
| Želja
odpelji me do peneče vode na peščeno obalo kjer se bova ljubila v taktu pesmi vetra kjer najina bo blazina le hlad in odeja odpadlega cvetja | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Rika Pon Mar 17, 2008 8:40 pm | |
| - Rika je napisal/a:
ME LJUBIŠ
Ko odsevi kristalov umetne svetlobe lesketajočih na koži bledijo v sence na steni
- me ljubiš -
Ko ob sluhu pretrganih vzdihljajev odmevajočih v praznem hodniku odvijaš niti tesnobe
- me ljubiš -
Ko ovit vame vpletaš me v mrežo zapredaš v svilnat kokon se vame zabubiš
- me ljubiš -
me ljubiš vpredeno vate me ljubiš Od vseh teh tvojih "novih" katerim nekaj časa nisem mogla slediti... Mi je tale res...Vzela dih. Čutna... Saj sploh ne vem kako napisati..Skratka, bravo* :hehe: |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Tor Mar 18, 2008 4:36 pm | |
| | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Tor Mar 18, 2008 9:30 pm | |
| Sprehod v oazi
Moje misli kakor veter v puščavi znova prekrivajo peščene sledi
V razbeljenem soncu nekje v daljavi gledam mehkobo tvojih oči
Med zrnci peska rada bi našla kje so zakrite nebeške poti
Da z roko v roki odšla bi na sprehod v oazi ti dal bi mi piti iz čaše strasti | |
|
| |
Eva Moderator
Število prispevkov : 752 Age : 39 Registration date : 22/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Sre Mar 19, 2008 6:37 am | |
| - Rika je napisal/a:
- Sprehod v oazi
Moje misli kakor veter v puščavi znova prekrivajo peščene sledi
V razbeljenem soncu nekje v daljavi gledam mehkobo tvojih oči
Med zrnci peska rada bi našla kje so zakrite nebeške poti
Da z roko v roki odšla bi na sprehod v oazi ti dal bi mi piti iz čaše strasti super :bravo: :bravo: :bravo: | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Pon Mar 24, 2008 8:11 pm | |
| Eva..
Bila sta. Kot dve krogli. Vsak na svoji polobli.
- modra in rumena -
In ni jima bilo usojeno!
Da bi se zlila v zeleno... | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Rika Pon Mar 24, 2008 8:57 pm | |
| - Rika je napisal/a:
ME LJUBIŠ
Ko odsevi kristalov umetne svetlobe lesketajočih na koži bledijo v sence na steni
- me ljubiš -
Ko ob sluhu pretrganih vzdihljajev odmevajočih v praznem hodniku odvijaš niti tesnobe
- me ljubiš -
Ko ovit vame vpletaš me v mrežo zapredaš v svilnat kokon se vame zabubiš
- me ljubiš -
me ljubiš vpredeno vate me ljubiš Zelo lepa...iskrena...čustvena in čutna....:ty3: | |
|
| |
Rika Mojster
| |
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Rika Pon Mar 31, 2008 5:53 pm | |
| - Rika je napisal/a:
- Neri...
imela bi kvadratne mislida bi jih lahko pospravilav predalčke ali v škatle za čevljetudi tekoče - bilo bi finolahko bi jih izlila v kozarce za vinomehke lahko lepo bi zložilatiste trde bi kar med knjige skrilaker jih redko beremmorda bi nanje pozabilače pa drugače res ne grenajraje bi imela misli umazane…Lahko bi jih vsaj umila Poštena :sol: In tako malo nagajiva :A): Všeč mi je :s5: |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Tor Apr 01, 2008 6:45 pm | |
| Mhm čisto :A): heheh...hvala | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Pet Apr 04, 2008 6:41 pm | |
| V svojem svetu
Valovi oblakov pljuskajo hrumeče
A ona sedi sredi sveže nagrabljene trave gleda predse kot da se je ne tiče
Nad njo sije sonce in nebo ne grozi v besnenju
Ona je sama zamaknjena v lebdenju
Za njo je noč dan in jutro vstaja ob metuljevem letu
Ona je dama v svojem svetu
Nazadnje urejal/a Rika Ned Apr 06, 2008 11:03 am; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Petja Moderator
Število prispevkov : 1059 Age : 33 Localisation : Kärnten Emploi : fax Loisirs : ... Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Apr 05, 2008 12:35 pm | |
| | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Ned Apr 06, 2008 4:57 pm | |
| Alexis | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Ned Apr 06, 2008 4:59 pm | |
| Iskanja
Ali slišiš pokanje okov od raztezanja boleče sredice, ki toči iz ure v uro več slanih sokov?
Ker ne prenese pogleda na tvoje lice nasmeh mi je tuj odšla bi domov.
Ali prepoznaš pogled, ki ozrl si ga s kotičkom očesa? Ne vidi ne sonca, ne zelenja, drevesa.
Ker se umika v brezno brez konca leze v globino iskaje nebesa.
Ali vidiš sebe v meni? | |
|
| |
Rika Mojster
| |
| |
| Naslov sporočila: Re: Rika Tor Apr 15, 2008 5:43 am | |
| - Rika je napisal/a:
VAL zrastla sva kot val ognjenega vulkana iz morskih globin se prelila preko brežin ujeta v divjosti orkana vrtinčasto zajadrala čez meje vidnega obzorja se v hipu dotaknila neba in pobožala oči vesolja potem sva mehko se spustila na tla in zlila spet se v gladino morja
Krasna :metulj: :metulj: :metulj: :p6: | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Rika | |
| |
|
| |
| Rika | |
|