| Rika | |
|
+30tomi Matjaz matejkrevs lea199 taj* Anja lady Korenzo sailor565 Infinity Žabica Origin Weirdness Lokvanj maatjazh Ujeta Mišk@ Neri VILINČEK Lucija Pegasta nin Petja Tejchyka Eva Ita-Ines Taja FerroMonaDe - skupina Neva Rika 34 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Ujeta Mojster
Število prispevkov : 528 Age : 46 Registration date : 09/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Sre Feb 06, 2008 7:50 pm | |
| Jp, Rika obvlada, raztura! :) Po domače povedano! Moj poklon! | |
|
| |
Rika Mojster
Število prispevkov : 904 Age : 50 Localisation : - Emploi : - Loisirs : - Registration date : 25/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Sre Feb 06, 2008 9:44 pm | |
| Joooj Ujeta...ne razturam heheh, a hvala :) Taja tebi tud prav lepa hvala | |
|
| |
Weirdness Odličen
Število prispevkov : 436 Age : 42 Localisation : Celje Emploi : Študent Loisirs : ;) Registration date : 19/12/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Feb 07, 2008 1:16 pm | |
| - Rika je napisal/a:
- Čisto Srce
prišla sem z vetrom čez robove pokajočih vej preko zaledenele vode rek s cvetjem v laseh in z vonjem pokošene trave tiha in nedolžna
pripeta z žarki na nebo in ovita v sinjino dneva
da popeljem te na sprehod po svojih čašnih listih se napojim z nektarjem sočnega sadu da spet vzdrhtim kot trava v steblu prišla sem da okusim poljube sladkega medu Rika, tale pesem je fenomenalna. br: :s5: br: Upam, da ne zameriš tele pesmi, ki je nastala pod vtisom tvoje mojstrovine Vročica sanj
Poljubim te na vrat, Okušaš med v ustih...
Med prsti polzijo tvoji mi lasje, Kakor svila z žametnim leskom. Veter v laseh te zapelje...
Podrsam te z licom po tvojem, Z enodnevno bradico. Zapreš oči, čutiš sonca vročico...
Zgrabim ti pas, dvignem telo, Zavrtim te in položim. Poletiš, lahka si, lebdiš...
Skoraj dotik... Nežno piham... Po hrbtu mimo rame na zatilje. Na soncu sredi travnika, gola. Ležiš, prepuščaš se vetriču.
Z jezikom potujem ti po liniji hrbta, Vroča sapa z vsakim izdihom hitrejša. Cvetni listi rdečih vrtnic Mehko uležejo se ti na kožo...
Strastno ugriznem te...Nežno... Napeta koža na brhki zadnjici, Rdeč obris strasti na rami. Hladna voda potoka Pljuskne ti na žgoče telo...
Brzdam se, objamem te. V objemu čakam, da zaspiš, Šepečem ti v spanju, zibam v sanje... Zaspiš... ...V cvetju, objeta z žarki... Se zbudiš... ...V šepetu mojega glasu...
| |
|
| |
Rika Mojster
Število prispevkov : 904 Age : 50 Localisation : - Emploi : - Loisirs : - Registration date : 25/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Feb 07, 2008 4:29 pm | |
| | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Feb 07, 2008 9:57 pm | |
|
Ko umre srce
včasih čudna bolečina te zareže in žalost ti srce razreže takrat te senca k sebi zvleče in prekrije ti srce boleče vse se ti stemni in potem
mine
čudni so trenutki ko prevzame te praznina ko se umakneš in kar ne veš zakaj si hladen zakaj nič ne čutiš potem se zaveš
včasih del srca preprosto umre
| |
|
| |
Petja Moderator
Število prispevkov : 1059 Age : 33 Localisation : Kärnten Emploi : fax Loisirs : ... Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Pet Feb 08, 2008 9:56 am | |
| - Rika je napisal/a:
Ko umre srce
včasih čudna bolečina te zareže in žalost ti srce razreže takrat te senca k sebi zvleče in prekrije ti srce boleče vse se ti stemni in potem
mine
čudni so trenutki ko prevzame te praznina ko se umakneš in kar ne veš zakaj si hladen zakaj nič ne čutiš potem se zaveš
Kot da bi pisala o meni... Resnična pesem, ki zaboli...
Ta del mi je še posebej všeč:čudni so trenutki ko prevzame te praznina ko se umakneš in kar ne veš zakaj si hladen zakaj nič ne čutiš potem se zaveš
In hvala Rika za tole pesem, ker se najdem v njen in me tako zelo potolaži...
| |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Ned Feb 10, 2008 8:22 pm | |
| | |
|
| |
Rika Mojster
| |
| |
Žabica Mojster
Število prispevkov : 620 Age : 32 Localisation : Ljubljana Emploi : dijakinja Loisirs : uživanje v trenutkih popolnosti Registration date : 26/07/2007
| |
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Sre Feb 13, 2008 8:44 am | |
| Oh Žabica...lepa hvala :jap: | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Sre Feb 13, 2008 1:25 pm | |
| ŠE PLAMEN GORI
sinjina pogleda ti z lica odseva in blažen sijaj miru te odeva toplina nasmeha nagajivost iskri vreden si greha
sramežljivo umaknem oči ko tvoja me roka po licu poboža in nepričakovano pobegne mi vzdih odprem se kot cvet ki sonce ga boža
dotik tvojih rok je vetrni pih poljubim ti prste ki nežno drsijo po ustnicah lačnih tvojih sledi
ko grobo me vzameš in krik se v odmevu izgublja zdaj strast me preveva ne ločim več dneva ne vidim noči le ti si še v meni še plamen gori
Nazadnje urejal/a Sre Feb 13, 2008 4:35 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Weirdness Odličen
Število prispevkov : 436 Age : 42 Localisation : Celje Emploi : Študent Loisirs : ;) Registration date : 19/12/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Sre Feb 13, 2008 1:44 pm | |
| - Rika je napisal/a:
ŠE PLAMEN GORI
sinjina pogleda ti z lica odseva in blažen sijaj miru te odeva toplina nasmeha nagajivost iskri vreden si greha
sramežljivo umaknem oči ko tvoja me roka po licu poboža in nepričakovano pobegne mi vzdih odprem se kot cvet ki sonce ga boža
dotik tvojih rok je vetrni pih poljubim ti prste ki nežno drsijo po ustnicah lačnih tvojih sledi
ko grobo me vzameš in krik se v odmevu gubi zdaj strast me preveva ne ločim več dneva ne vidim noči le ti si še v meni še plamen gori
Zadnje čase erotika privablja tvoje skuštrane misli, hihi... Lepo se mi zdi, da nisem edini, ki ustvarja takšne vroče pesmi. Lepe stvaritve ti uspevajo, ne izogibaj pa se besede koža, saj se rima tudi na "sproža", ne le na "roža" in "boža"... Bravo Rika, sem skoraj pozabil zaploskati, hehe... :p6: | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Sre Feb 13, 2008 4:35 pm | |
| heheh Weirdy, moje skuštrane misli kar poskakujejo malo sem malo tja :))) koža, roža, sproža, boža, .... a najde kdo še kaj Ne saj se ne izogibam besedi, le rimi, če ni lih nujna jo res raje izpustim. Na koncu bo koža postala še kožna prevleka al pa kaj podobnega sam koža ne...jao Hvala za plosk :jap: | |
|
| |
Ujeta Mojster
Število prispevkov : 528 Age : 46 Registration date : 09/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Feb 14, 2008 10:45 am | |
| loža
tavžentroža, gartroža (čeprav spet roža, morda za spremembo bolje kot samo roža..) | |
|
| |
Infinity Začetnik
Število prispevkov : 38 Localisation : dolenjska Emploi : aaa Loisirs : aaa Registration date : 26/01/2008
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Feb 14, 2008 1:08 pm | |
| - Rika je napisal/a:
zate sem kurba telo brez glave ki vabljive postave ti obline nastavlja bogastvo naslade ponuja ti sebe prodaja
belo rdeča mamljivo kontrastna tebi sem skrita in s perjem prekrita nisem oseba v tvojih očeh sem le nuja…potreba
Super!!! :bravo: | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Pon Feb 18, 2008 9:36 pm | |
| | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Pon Feb 18, 2008 9:37 pm | |
| SLEDIM SENCAM
kot deroči plaz smeti so solze ran perečih v dokaz trpljenja
gromki smeh razburkanih vrtincev razpihanih v noči ustavlja tok življenja
izgubljena ob koncu dneva kjer srd veselja prevrača duše in srce v noči izgoreva tema s soncem izmenično mineva
duhu strtosti sledim kot senca mi veleva
Nazadnje urejal/a Rika Tor Feb 19, 2008 7:54 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
Število prispevkov : 3513 Localisation : okolica Ljubljane Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 10/02/2007
| |
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Tor Feb 19, 2008 10:00 pm | |
| | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Feb 23, 2008 7:28 am | |
| SKRIVNOSTNA
kot z bronom oblita se koža v medli svetlobi blešči udarci bobnov in gonga skrivnostno polnijo tišino noči skrita med tančicami barv kot kača se zvija obljublja in vabi predrzno te gleda v oči
ovito v zaveso vonjav in dimnih meglic s pogledom pospremiš med bele blazine
obrišeš pot z lica jo k sebi povlečeš občuduješ gibe popolnosti dišeči vonj pomaranče viša vročico nemirnosti ko sede na prestol boginja čaščena v svoji lepoti vodi te pelje po končnosti poti
| |
|
| |
sailor565 Začetnik
Število prispevkov : 38 Localisation : Slovenija Emploi : aaa Loisirs : bbb Registration date : 19/02/2008
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Feb 23, 2008 7:33 pm | |
| Hm... Je to uganka?
Naj poskusim: Odgovor je : ženska :) | |
|
| |
Neri Vse boljši in boljši
Število prispevkov : 151 Registration date : 01/07/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Feb 23, 2008 8:13 pm | |
| - Rika je napisal/a:
SLEDIM SENCAM
kot deroči plaz smeti so solze ran perečih v dokaz trpljenja
gromki smeh razburkanih vrtincev razpihanih v noči ustavlja tok življenja
izgubljena ob koncu dneva kjer srd veselja prevrača duše in srce v noči izgoreva tema s soncem izmenično mineva
duhu strtosti sledim kot senca mi veleva Zelo lepa... Krik bolečine... Ej, nesramno, da je pesem lepa zaradi bolečine :think: | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Pon Feb 25, 2008 7:50 am | |
| sailor Neri...:ty: ma ja bolečina rodi marsikaj lepega, saj veš v vsaki stvari treba najt nekaj pozitivnega hehehe...tud v bolečini | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Tor Feb 26, 2008 9:12 pm | |
| ME LJUBIŠ Ko odsevi kristalov umetne svetlobe lesketajočih na koži bledijo v sence na steni
- me ljubiš -
Ko ob sluhu pretrganih vzdihljajev odmevajočih v praznem hodniku odvijaš niti tesnobe
- me ljubiš -
Ko ovit vame vpletaš me v mrežo zapredaš v svilnat kokon se vame zabubiš
- me ljubiš -
me ljubiš vpredeno vate me ljubiš | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Feb 28, 2008 5:59 pm | |
| O POZNANJU
...pogledal si v notranjost mojega id-a in me vprašal, kdo sem...
Pa praviš, da me poznaš.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Rika | |
| |
|
| |
| Rika | |
|