| Rika | |
|
+30tomi Matjaz matejkrevs lea199 taj* Anja lady Korenzo sailor565 Infinity Žabica Origin Weirdness Lokvanj maatjazh Ujeta Mišk@ Neri VILINČEK Lucija Pegasta nin Petja Tejchyka Eva Ita-Ines Taja FerroMonaDe - skupina Neva Rika 34 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Rika Mojster
Število prispevkov : 904 Age : 50 Localisation : - Emploi : - Loisirs : - Registration date : 25/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Jan 17, 2008 6:08 pm | |
| oooooohhh hvala vam..nekako nisem bla čist ziher, če bo razumljivo kaj hočem povedati, mi nehote rata vse skupaj zamotat v neprepoznavnost :roll: ...zato še 1x hvala vsem štirim :papa: | |
|
| |
Petja Moderator
Število prispevkov : 1059 Age : 33 Localisation : Kärnten Emploi : fax Loisirs : ... Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Jan 17, 2008 8:16 pm | |
| - Rika je napisal/a:
-
Meje nerazuma
prelile so se misli
čez rob grozečega kanjona
se vračajo v ehu
kot glas od znotraj ki buči
odmeva glasno brez premora
in ruši stebre ego – upora
zdaj ne ubiram več poti razuma
in gluha sem za vse
kar prav je in kar ne
ker ne vidim kje so meje uma
:thb: :br2::hug: | |
|
| |
Rika Mojster
Število prispevkov : 904 Age : 50 Localisation : - Emploi : - Loisirs : - Registration date : 25/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Pet Jan 18, 2008 9:48 am | |
| | |
|
| |
Rika Mojster
| |
| |
Rika Mojster
| |
| |
Taja Mojster
Število prispevkov : 723 Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Pet Jan 25, 2008 4:37 am | |
| - Rika je napisal/a:
... mi padla je snežinka v dlan takoj se je stopila ...
... če padla bi na mojo dušo z ledom bi se v eno zlila ...
perfektna Rika, res sam :p6: :thb: :p6: | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Pet Jan 25, 2008 8:15 am | |
| :) hvala Taja...ta je tako kratka in jedernata | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Pet Jan 25, 2008 8:16 am | |
| Give Me Rest
No name has come upon my mind To bring me morning sorrow Though tired I can not set myself to rest I’m waiting for tomorrow My hope is you inside my head And smile upon my face I know this time the night will come This hope is just a waste
So I praise the night To give me rest To lay my head in softly pillow To chase bad dreams nightmares away And just cradle me into the sleeping wave.
Nazadnje urejal/a Pet Jan 25, 2008 4:07 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Pet Jan 25, 2008 4:06 pm | |
| Skrivaj sanjaš lepo diši ti poletje ko gledaš njegov obris in rišeš gradove v oblakih
Samo opazuješ…
Radiraš spomine…
Nisi majhen a zmeraj bežiš.
| |
|
| |
FerroMonaDe - skupina Moderator
Število prispevkov : 753 Localisation : svet Emploi : *** Loisirs : *** Registration date : 15/04/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Jan 26, 2008 7:09 pm | |
| - Rika je napisal/a:
Skrivaj sanjaš lepo diši ti poletje ko gledaš njegov obris in rišeš gradove v oblakih
Samo opazuješ…
Radiraš spomine…
Nisi majhen a zmeraj bežiš. :bravo: :bravo: :bravo: | |
|
| |
Petja Moderator
Število prispevkov : 1059 Age : 33 Localisation : Kärnten Emploi : fax Loisirs : ... Registration date : 02/08/2007
| |
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Jan 26, 2008 10:58 pm | |
| FerroMonaDe, Alexis :ty2: | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Ned Jan 27, 2008 9:20 am | |
|
čudni so trenutki ko prevzame te praznina ko se umakneš in kar ne veš zakaj si hladen zakaj nič ne čutiš
potem se zaveš
včasih del srca preprosto umre
Nazadnje urejal/a Čet Feb 07, 2008 9:58 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Ned Jan 27, 2008 4:20 pm | |
| Smrt med cvetjem
skrila se je v tišino dneva med sončnice in trave zelene da nihče bi je ne videl oditi
prekrila je svoje telo in svetle lase z rumenimi cveti pustila je da so jo skrili ker tako je želela umreti
srce je držala v dlaneh tresoče in s strahom kot da ni čisto in je ležalo v smeteh
in ni vedela ali naj ali ne ti ga ponudi morda bi ga hotel vzeti zaprtih oči je stegnila roke in se pustila ujeti
Nazadnje urejal/a Pon Jan 28, 2008 1:02 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Pon Jan 28, 2008 1:02 pm | |
| Igra neiskrenosti resnice ni vse kar rečeš mi je laž še ta boli in v upanju da vse je skrito se ti smeji
le v meni ni predrznega nasmeha zlaganosti igre umazane brez prave predanosti vse je laž
sebična črna sila ki vleče me da bi te razkrila ker vem da zate je vse le igra neiskrenosti
| |
|
| |
Infinity Začetnik
Število prispevkov : 38 Localisation : dolenjska Emploi : aaa Loisirs : aaa Registration date : 26/01/2008
| Naslov sporočila: Re: Rika Pon Jan 28, 2008 8:11 pm | |
| - Rika je napisal/a:
Smrt med cvetjem
skrila se je v tišino dneva med sončnice in trave zelene da nihče bi je ne videl oditi
prekrila je svoje telo in svetle lase z rumenimi cveti pustila je da so jo skrili ker tako je želela umreti
srce je držala v dlaneh tresoče in s strahom kot da ni čisto in je ležalo v smeteh
in ni vedela ali naj ali ne ti ga ponudi morda bi ga hotel vzeti zaprtih oči je stegnila roke in se pustila ujeti
Tole mi je pa posebna pesem. Nekako sem se malo našla notri. | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Tor Jan 29, 2008 7:57 am | |
| Hvala Infinity, v tej se lahko marsikdo najde, sam malo je treba v njo pogledati. | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Tor Jan 29, 2008 7:57 am | |
| Tvojo roko sem objela, v naročju držala tvojo dlan, gledala sem močne prste, vsakega posebej rada imam.
Vsako črto močno zarezano v kožo. Lahko ti prerokujem! Čeprav, priznam, ne znam.
Pobožam jo. Tvojo roko. Moja je. Ti je ne dam.
Nazadnje urejal/a Tor Jan 29, 2008 3:43 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Origin Vse boljši in boljši
Število prispevkov : 119 Age : 31 Registration date : 04/01/2008
| Naslov sporočila: Re: Rika Tor Jan 29, 2008 12:18 pm | |
| Rika, WOW! Čudovite pesmi, Smrt med cvetjem.. Prav imaš. Marsikdo se lahko najde v njej. Tudi sama. Taka res polna nemiru in obenem svobode. Ta tvoja zadnja je prav posebna. Ženska igrivost; '' Ti je ne dam.''. Res so mi pri srcu, oziroma.. kar v njem. | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Tor Jan 29, 2008 3:44 pm | |
| Oh Origin, me veseli, da so ti všeč. Moram priznati, da je tudi moje navdušenje nad tvojimi pesmi izjemno. | |
|
| |
Infinity Začetnik
Število prispevkov : 38 Localisation : dolenjska Emploi : aaa Loisirs : aaa Registration date : 26/01/2008
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Feb 02, 2008 8:10 am | |
| - Rika je napisal/a:
- Tvojo roko sem objela,
v naročju držala tvojo dlan, gledala sem močne prste, vsakega posebej rada imam.
Vsako črto močno zarezano v kožo. Lahko ti prerokujem! Čeprav, priznam, ne znam.
Pobožam jo. Tvojo roko. Moja je. Ti je ne dam. Super! Tudi ta mi je res dobra. :bravo: | |
|
| |
Petja Moderator
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Feb 02, 2008 5:32 pm | |
| - Rika je napisal/a:
- Tvojo roko sem objela,
v naročju držala tvojo dlan, gledala sem močne prste, vsakega posebej rada imam.
Pobožam jo. Tvojo roko. Moja je. Ti je ne dam. Odlična...polna ljubezni...vsaj tu je lahko... | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Feb 02, 2008 10:22 pm | |
| Alexis, Infinity...hvala obema...prav zares :jap: Alexis, imaš prav...ta je nastala iz ljubezni | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Pon Feb 04, 2008 7:41 pm | |
| Čisto Srce
prišla sem z vetrom čez robove pokajočih vej preko zaledenele vode rek s cvetjem v laseh in z vonjem pokošene trave tiha in nedolžna
pripeta z žarki na nebo in ovita v sinjino dneva
da popeljem te na sprehod po svojih čašnih listih se napojim z nektarjem sočnega sadu da spet vzdrhtim kot trava v steblu prišla sem da okusim poljube sladkega medu | |
|
| |
Taja Mojster
Število prispevkov : 723 Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Tor Feb 05, 2008 5:26 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Rika | |
| |
|